Nieuws

Scroll verder voor nieuwtjes van de kinderboerderij
Card image cap
  • Kinderboerderijdeheij Feest
Grand Reopening / 40 jaar bestaan

25 mei 2024 was het zo ver de opening van onze vernieuwde kinderboerderij, en ons 40 jaar bestaan wat een feest!!! Na onze verbouwing was dit onze eerste keer weer open en wat was het gezellig zoveel blije gezichten wat hadden we dat gemist!!! De muziek en de patat en ijskraam maakte alles af. Vanaf nu zullen we weer helemaal open zijn iedere dag van 10 tot 3! Wij hadden een gezellige tijd en wij hopen jullie ook. We kijken uit naar jullie bezoek!!!

Card image cap
  • Heropening
Heropening van de kinderboerderij de heij

Ja hoor mensen binnenkort gaan we weer open, En dat doen we met een groot heropening feest op 25 mei. Van 12:00 tot 16:00.

Card image cap
  • Verbouwing
De grote verbouwing

We zijn een lange tijd gesloten geweest maar gelukkig niet voor niks, We hebben de hele kinderboerderij op de kop gezet met: Nieuwe hekken, Nieuwe dieren, Nieuwe verf lagen over de muren, Allemaal mooie bloemen en nog veel meer.

Card image cap
  • Kalkoeneieren
Nieuwe eieren op de kinderboerderij

Sinds kort geleden hebben wij kalkoenen erbij op onze kinderboerderij, Dit betekent dat we een ander soort ei verkopen namelijk kalkoeneieren, Probeer ook eens een kalkoenei!

Card image cap
  • Akuna eieren
Nieuwe eieren op de kinderboerderij

Sinds kort geleden hebben wij nieuwe kippen op de boerderij deze kippen leggen geen normale eieren maar akuna eieren, Kom langs en probeer de nieuwe eieren

Card image cap
  • Teddy
  • Louis
De 2 nieuwe mini ezels

Sinds kort hebben we 2 nieuwe dieren op de boerderij rondlopen namelijk de mini ezeltjes genaamd Louis en Teddy. Het zijn hartstikke lieve dieren maar soms nog wel wat koppig.

Card image cap
  • Kip
Kip gedumpt bij de kinderboerderij

Steeds vaker worden huisdieren zoals Cavia's, Konijnen en kippen stiekem gedumpt bij kinderboerderijen. Ook wij hebben er helaas mee te maken. Vanmorgen was het weer eens zover, Er was een kip over het hek gegooid. De kip zit nu afgezonderd van de andere kippen. Het kan maar zo zijn dat deze kip ziektes bij zich draagt en dat hierdoor onze eigen kippen en eenden gevaar lopen. Zo ga je gewoon niet met dieren om! Het dumpen van dieren op kinderboerderijen is een strafbaar feit volgens de wet. Als mensen niet langer voor een huisdier kunnen zorgen, is verstandig om contact op te namen met lokale dierenopvangcentra of andere organisaties die gespecialiseerd zijn in het herplaatsen van dieren. Zij kunnen helpen een passende oplossing te vinden, waarbij de gezondheid en het welzijn van het dier voorop staan. Heeft u iets gezien. Dan horen wij het graag van u.